Wat en wie is Canifair?

Canifair is een kleine kynologische onderneming waarin activiteiten met uw hond centraal staan. Verantwoord actief om precies te zijn. Of u nu voedingsadvies voor uw hond wenst of u wilt met uw hond deelnemen aan een van de georganiseerde activiteiten, het plezier van u beide en het welzijn van uw hond staat voorop. 

Mijn naam is Sheila Krebaum en ik woon samen met mijn partner in Zuid-Oost Groningen met onze Beaucerons Godard, Gironde en de jongste, Picon. Naast mijn reguliere werkzaamheden voor een Non Profit organisatie, waarin ik ook bijna dagelijks met honden te maken heb, heb ik van onze honden inmiddels iets meer dan hobby kunnen maken.  Ik heb inmiddels meerdere opleidingen en cursussen gevolgd waaronder Kynologische Kennis I, II en Exterieur en Beweging. Ik hoop in de toekomst rasexamen af te mogen leggen. In 2018 heb ik ook een opleiding tot Voedingsadviseur voor honden, bij Lotte's Logica mogen afronden en maak ik deel uit van een opleidingsplan Van Rundog bij het opleiden van canicrossinstructeurs. Momenteel geniet ik de opleiding tot Kynolgisch Instructeur bij de Martin Gaus Academie. Verder probeer ik mijn kennis over honden en alles daaromheen bij te houden door het volgen van verschillende seminairs, workshops, cursussen, lezingen en spit ik natuurlijk de nodige literatuur door.

Verder waren mijn partner en ik actief met onze honden in de canicross, steppen (met de hond voor de step) en momenteel hiken we heel veel, vooral in de Ardennen en in de Harz Duitsland waar wij zelf ook over een vakantiewoning beschikken. Bij gelegenheid organiseer ik actieve evenementen voor honden waarbij mijn voorkeur uit gaat naar sportieve wandeltochten met daarin een spel en/of puzzelelementen. Ook hierbij staat het welzijn van de honden en het plezier voorop!

Ik hoop u dan ook eens te ontmoeten bij een van de door Canifair georganiseerde evenementen.