Wat en wie is Canifair?

Canifair is een kleine kynologische onderneming waarin activiteiten met uw hond centraal staan. Verantwoord actief om precies te zijn. Of u nu voedingsadvies voor uw hond wenst of u wilt met uw hond deelnemen aan een van de georganiseerde activiteiten, het plezier van u beide en het welzijn van uw hond staat voorop. 

Ook verhuren wij op aanvraag onze vakantiewoning in de Duitse Harz en zijn uw honden uiteraard ook meer dan welkom.

Mijn naam is Sheila Krebaum en ik woon samen met mijn partner Erik en onze twee Beaucerons Gironde en Picon in Zuid-Oost Groningen. Naast mijn reguliere werkzaamheden voor een overheidsinstantie, waarin ik ook bijna dagelijks met honden te maken heb, heb ik van onze honden inmiddels iets meer dan hobby kunnen maken.  Ik heb inmiddels meerdere opleidingen en cursussen gevolgd waaronder Kynologische Kennis I, II en Exterieur en Beweging. Ik hoop binnenkort rasexamen af te mogen leggen en daarmee keurmeester te mogen worden voor de Raad van Beheer. In 2018 heb ik ook een opleiding tot Voedingsadviseur voor honden, bij Lotte's Logica mogen afronden en maak ik deel uit van een opleidingsplan van Rundog Academy bij het opleiden van canicrossinstructeurs. Momenteel geniet ik de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academie. Verder probeer ik mijn kennis over honden en alles daaromheen bij te houden door het volgen van verschillende seminairs, workshops, cursussen, lezingen en spit ik natuurlijk de nodige literatuur door.

Verder waren Erik en ik actief met onze honden in de canicross, steppen (met de hond voor de step) en momenteel hiken we heel veel, vooral in de Franse Ardennen en natuurlijk regelmatig nabij ons vakantiehuis in de Duitse Harz. Bij gelegenheid organiseer ik actieve evenementen voor honden waarbij mijn voorkeur uit gaat naar sportieve wandeltochten met daarin spel- en puzzelelementen. Ook hierbij staat het welzijn van de honden en het plezier voorop!

Ik hoop u dan ook eens te ontmoeten bij een van de door Canifair georganiseerde evenementen.